Ex libris Adam Wojtan - Barylski, Wojciech (1929-1999). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1956)
Fragment kanelowanej kolumny z głowicą w tle, na pierwszym planie czaszka wołu. Nad rysunkiem napis "Ex libris", pod, nazwisko właściciela.
Pod rysunkiem podpis artysty i data ołówkiem.
Dostępne również w postaci elektronicznej.
Keywords: Wojtan, Adam -- ekslibris; Grafika -- Polska -- Toruń -- 1945-.; Ekslibris polski -- 1945-1970.