[Afisz. Inc.:] Ogłoszenie publiczne zgodnia z arty. 21 ustawy 2 Ordynacji Wyborczej [...]. (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o podziale powiatu gdańskiego na 8 obwodów głosowania.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Polska -- polityka i rządy -- 1945-1956 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne