Ioseph. Vandalinus, Graf von Magna Konczyce Mniszech, Cron Gros Marschall von Polen. (1713)
Przedstawia Józefa Wandalina Mniszecha. Portret 3/4 w lewo, w owalu stojącym na cokole z napisem łacińskim. Owal wsparty o mur ciosowy.