Uroczyste zaprzysiężenie rekrutów tutejszego garnizonu oraz poświęcenie sztandaru / Garnizon Wojskowy miasta Słupska ; Polski Związek Byłych Więźniów Politycznych Koło Słupsk. ([s.n.], 1947)
Afisz z inf. o uroczystości, która miała miejsce 7.12.1947 r.