[Afisz. Incipit] Wielka Rewia Zespołu Artystycznego Z.Z.P.S.-Gdańsk ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem widowiska w dniu 31.12.1947 r. w sali Stronnictwa Ludowego.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.