Biuro Projektów Budownictwa Morskiego Projmors-Gdańsk. ([Mennica Państwowa], 1978)
Medal. Awers: Ukośnie napis :Projmors, po prawej herb Gdańska, wokoło napis: Biuro•Projektów•Budownictwa•Morskiego•Gdańsk. Rewers: Napis na całej powierzchni: Projmors Konsultantem I Generalnym Projektantem : Portów Morskich I Śródlądowych, Budowli Hydrotechnicznych, Obiektów Gospodarki Rybnej.