[Pielęgnacja Parku Oliwskiego] / fotografia B. Bichawska. - Bichawska, B. (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia młodzież z Zespołu Szkół Energetycznych w Krakowie, przy pracach pielęgnacyjnych w oliwskim parku.