[Pielęgnacja Parku Oliwskiego] - Bichawska, B.; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia młodzież z Zespołu Szkół Energetycznych w Krakowie, przy pracach pielęgnacyjnych w oliwskim parku.
Opis pod zdjęciem: W czasie akcji "Wakacje na własny rachunek" młodzież wykonuje prace na rzecz miasta i w zakładach przemysłowych.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Park Oliwski im. Adama Mickiewicza -- 1945- -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie