Aufruf! : Deutschland kämpft seinen schwerzen Kampf [...] - Bernhard, Lucian (1883-1972). (Berlin : Hollerbaum & Schmidt, 1917)
Afisz propagandowy nawołujący do wsparcia finansowego wojny.
Rok wyd. ustalono wg katalogu historycznego GD PAN
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty; Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- propaganda