Exlibris Dr. Arthur Brăuer / [Jan Battermann]. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1957)
Schematycznie narysowane trzy nagie postacie ludzkie, napis pośrodku: exlibris, u dołu. Dr. Arthur Brăuer.