[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie zarzadzenia Wojewody Gdanskiego ... / Heliodor Szmycinski. - Szmyciński, Heliodor ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o obowiązku mallenizacji koni w Słupsku 6.06.1946 r.