Maria Gołda-Sobczak "Krym jako przedmiot sporu ukraińsko-rosyjskiego" - Wójcik, Stanisław (1949- ).; Gołda-Sobczak, Maria (2017)
Recenzja: Krym jako przedmiot sporu ukraińsko-rosyjskiego / Maria Gołda-Sobczak. - Poznań, 2016.
Tytuł nagłówkowy.
Autor recenzji wymieniony pod tekstem.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.; Krym (Ukraina) -- historia; Krym (Ukraina) -- aneksja przez Rosję (2014).