Ex Libris Arkadiusz Łuba / Arkadiusz Łuba. - Łuba, Arkadiusz (1977- ). (2021)
W pokoju mężczyzna w kapeluszu ze stosem książek w ręku stojący przy regale wypełnionym książkami, drugi mężczyzna ubrany w kontusz siedzi przy stole z kuflem w ręku. Na ścienie wiszą dwa portrety: Juliusza Słowackiego i Williama Shapeseare'a. U góry na dwóch "dymkach" napis: Ex Libris Arkadiusz Łuba. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.