Wyścigi konne : Program nr 6. - Państwowe Tory Wyścigów Konnych (Sopot : Państwowe Tory Wyścigów Konnych, 1981)
Program wyścigów 26.07.1981 r.
Keywords: Wyścigi konne -- Polska -- Sopot -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.