Recenzja książki Marka Kietlińskiego "Kalendarium NSZZ "Solidarność" - Region Białystok : 1980-1999" - Majecki, Henryk (1932-2009).; Kietliński, Marek (1967- ). (2000)
Recenzja książki.
Nazwa aut. recenzji pod tekstem.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- działalność polityczna -- Polska -- Białystok (region) -- historia -- chronologia; Książki -- recenzje -- 1990-.; Opór wobec władzy -- Polska -- Białystok -- 1970-2000 -- chronologia