Koncert - Snarski, Paweł (1941-1986). ([Gdańsk], 1967)
Przedstawia skłębiony tłum postaci z instrumentami muzycznymi.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.