[Afisz. Incipit:] Dnia ... w sali ... zespół amatorski "Mewa" wystawi ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z pustymi miejscami na wpisanie tytułu przedstawienia, datę i miejsce.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Amatorskie zespoły artystyczne; Malbork (woj. pomorskie); Afisz