Gdańsk Przymorze : Domy Leningradzkie / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1972)
Przedstawia bloki przy ulicy Kołobrzeskiej w Gdańsku-Przymorzu, zwane potocznie leningradzkimi, 1972 rok.