Boek van J. G. Kooy C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1959)
Popiersie Hansa Christiana Andersena en trois quarte, niżej karta z inicjałami HCA i kwiat róży. U dołu napis: Boek van J. G. Kooy. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.