Ku uczczeniu 14-letniej rocznicy oswobodzenia Malborka Prezydium Powiatowej Rady Narodowej i Miejskiej Rady Narodowej urządza w dniu 7 III 1959 r. o godzinie 18.00 uroczystą akademię / Prezydium Powiatowej Rady Narodowej i Miejskiej Rady Narodowej. ([s.n.], 1959)
Afisz inf. o uroczystościach 17.03.1959 r.