Ex Libris Włodzimierz Egiersdorff [Stanisław Brzęczkowski]. - Brzęczkowski, Stanisław (1897-1955) (1955)
Przedstawia otwartą książkę z widokiem na fronton katedry warszawkiej, napis u góry: Ex Libris, u dołu na wstędze ułożonej w podkowę: Włodzimierz Egiersdorff.