No 2020. Glettkau und Zoppot Fligeraufnahme aus 300 m Höhe. - Verlag W. F. Burau (Gdańsk). (Danzig : Verlag W. F. Burau, 1905)
Przedstawia Jelitkowo i Sopot, zdjęcie lotnicze ok. 1920 r.
Data wg biogramu wyd. i budowy pocztówki.
Fot. Gd.
Keywords: Jelitkowo (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe