[Afisz teatralny. Incipit] Wojewódzki Teatr Objazdowy Związku Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację z Gdańska ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wielkiej rewii "Z pieśnią w świat".