Sadzenie drzew na Helu w czynie społecznym / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia ludzi sadzących drzewa w czynie społecznym na Helu, 1971 r.