Sadzenie drzew na Helu w czynie społecznym - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia ludzi sadzących drzewa w czynie społecznym na Helu, 1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Czyny społeczne -- Polska -- 1945-1990 -- fotografie; Helski, Półwysep (Polska) -- fotografie