[Afisz teatralny] Wasilij Szukszyn - Ludzie energiczni = (Energicznyje ljudi) / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny, 1977)
Afisz informujący o przedstawieniu w lutym 1977 r. Reżyseria: Zbigniew Kuźmiński, scenografia: Jerzy Zabłocki, opracowanie muzyczne: Teresa Kolman.