Przemówienie przez radjo przewodniczącego Rady Komisarzy Ludowych ZSRR tow. W. M. Mołotowa : 17 września 1939 / [W. M. Mołotow]. - Molotov, Vâčeslav Mihajlovič (1890-1986) (Wydanie Zarządu Politycznego Frontu Ukrainy, 1939)
Druk z tekstem przemówienia.