[28. 2. 1926 Danzig. Kleines Zeughaus am Wallplatz mit in der Nähe stehendem altem Gebäude. [Aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia fragment Placu Wałowego (Wallplatz) z Małą Zbrojownią (Kleines Zeughaus), widoczne stare budynki w pobliżu Zbrojowni, 28. 02. 1926 r.