[Afisz teatralny] Antoni Malczewski - Maria / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1981)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu dyplomowym Studium Aktorskiego 27.06.1981 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku Scena Studium. UKład tekstu i reżyseria: Irena Maślińska, scenografia: Jadwiga Pożakowska, plastyka ruchu: Przemysław Śliwa, muzyka: Andrzej Głowiński.