Ingmar Villqist - Sprawa miasta Ellmit - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2003)
Plakat prapremiery 3.04.2003 r. Reżyseria: Ingmar Villqist, scenografia: Eugen Bednarek, muzyka: Olo Walicki.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 2001-; Plakaty -- 1990-.; Plakat teatralny