[Afisz. Incipit] Uwaga! Dnia 17.V.1947 r. odbedzie sie Zabawa Taneczna w sali Szkoly Powszechnej Nr 2 ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie zorganizowanej przez Jacht Klub "Wineta 2".