[Stan wojenny 1981] [Rozpraszanie demonstracji przez jednoski MO] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1981)
Przedstawia demonstrantów uciekających przed atakiem jednostek MO, w głębi widoczny budynek przy ul. Wały Piastowskie 24, 16 grudnia 1981 roku.