Ewaluacya pieniędzy maiących kurs w kraiach zawoiowanych z oznaczeniem ich szacunku w pieniądzach francuzkich : stosownie do ustawy Dnia 14go Grudnia 1806 wydaney w Berlinie - Estèvé, Martin-Roch-Xavier (1772-1853).; Małachowski, Jan Nepomucen (1764-1822).; Księstwo Warszawskie. Komisja Rządząca ([Warszawa] : s.n., 1807)
Druk ulotny - ewaluacja pieniędzy ustanowowiona przez Komisję Rządzącą, z 23 stycznia 1807.
Tyt. nagł.
Miejsce wyd. wg katalogu historycznego PAN BG.
W nagł.: Nota. W Taryffie wydaney dnia 3go [...] zaszły pomyłki druku dla tego tamta Taryffa kassuie się, a teraźnieysza ogłasza.
Tekst równol. pol., fr. i niem.
Keywords: Finanse -- Polska -- 19 w. -- źródła; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne