Ulica Strajku Dokerów 12-14 (dawniej Gronkiewicza) / Fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1992)
Przedstawia kamienice nr 12-14 przy ulicy Strajku Dokerów w Gdańsku Nowym Porcie. W PRL ulica nosiła nazwę Karola Gronkiewicza, 1992 r.