Westerplatte - Rogińska, Władysława (1908-1992). ([Gdańsk], 1969)
Przedstawia wzgórze z pomnikiem na Westerplatte z sylwetkami zwiedzających.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 5/30, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.