Zarządzenie w sprawie przestrzegania przepisów meldunkowych oraz przepisów o publicznej gospodarce lokalami / Henryk Zakrzewski. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) (Prezydent Miasta Gdyni, 1946)
Afisz informujący o nakazie przestrzegania przepisów meldunkowych 25.07.1946 r.