[Afisz teatralny. Incipit] Repertuar miesięczny występów gościnnych na Wybrzeżu lipiec 1959. ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o występach w Tetarze Letnim w Sopocie, Zakładowym Domu Kultury w Gdyni, Młodzieżowym Domu Kultury w Gdańsku-Wrzeszczu oraz na Molo w Sopoce.