[Afisz teatralny] Gołębie serce : komedia w 3 aktach Johna Galsworthy'ego / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1950)
Afisz teatralny informujący o trzech przedstawieniach 28-30.04.1950 r. Teatr Kameralny w Sopocie, Rokossowskiego 39/41. Reżyseria: Jerzy Walden, dekoracje: Feliks Krassowski, kierownictwo literackie: Kazimierz Barnaś.