[Afisz. Incipit] II-gie Ogólnopolskie Mistrzostwa Z.S. Budowlani w Lekkiejatletyce ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zawodach, które odbyły się 27-28.06.1953 r. na Stadionie Z.S. Budowlani w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Traugutta 73. W zawodach udział wzięli: Lewandowski, Bocianówna, Kowalewska, Kupczyk, Mańkowski, Minicka, Wątrobowa i Gronowski.