[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 14 listopada ... odprawiona zostanie uroczysta msza święta ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o mszy św. w kościele Najświętszego Serca Pana Jezusa w Gdyni ku czci pomordowanych przez hitelerowców działaczy Polskiego Związku Zachodniego, 1948 rok.