[Afisz. Incipit] Otwarcie I-go Kursu Kierowcow Samochodowych w Sztumie nastapi dn. 5.IX. br. ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o kursie 5.09.1946 r.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.