Flaggen der Übersee-Länder. - Danziger Tabak-Monopol. (Danzig : Danziger Tabak-Monopol, 1930)
Album na kolekcjonerskie karty z flagami europejskimi wyd. przez Danziger Tabak-Monopol.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Symbole narodowe -- wydawnictwa ilustrowane