[Afisz. Incpit] Odezwa Koledzy żołnierze b. Armii Podziemnej ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz nawołujący do głosowania na Blok Stronnictw Demokratycznych.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła