Paweł Demirski - Kiedy przyjdą podpalić dom, to się nie zdziw - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2006)
Plakat prapremiery 11.06.2006 r. Reżyseria: Romuald Wicza-Pokojski.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.