I sekretarz KC PZPR Edward Gierek z wizytą u harcerzy : czyn 100-lecia Frombork / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1971)
Przedstawia Edwarda Gierka w otoczeniu harcerzy, w tle budowa domu we Fromborku, 1971 rok.