[Fragment portu] / [Wiktor Podoski]. - Podoski, Wiktor (1901-1970) (1928)
Przedstawia fragment portu, prawdopodobnie w Gdyni - drewniane łodzie żaglowe przycumowane do brzegu. W tle wysokie nowoczesne budynki.