[Fragment portu] - Podoski, Wiktor (1901-1970). ([Warszawa], 1928)
Przedstawia fragment portu, prawdopodobnie w Gdyni - drewniane łodzie żaglowe przycumowane do brzegu. W tle wysokie nowoczesne budynki.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Autor na podstawie analogii przedstawienia.
Data powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Morze -- w sztuce; Gdynia (Polska) -- w sztuce