Pamiątka z poświęcenia szkoły powszechnej i ochronki Macierzy Szkolnej im. Józefa Czyżewskiego w Piekle 4.VII.1937 r. ([S.l.: s.n.], 1937)
Karta pocztowa.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- karty pocztowe