Kalendarz Krakowski Józefa Czecha : na rok... / wydany staraniem Towarzystwa Miłośników Historyi i Zabytków Krakowa. (Tow. Miłośników Historyi i Zabytków Krakowa, 1903)
Kalendarz polski, ruski, żydowski ; wykaz alfabetyczny świętych i świąt ; kalendarz myśliwski i rybacki.