Kalendarz Krakowski Józefa Czecha : na rok... - Towarzystwo Miłośników Historii i Zabytków Krakowa (Kraków : Tow. Miłośników Historyi i Zabytków Krakowa, 1903)
Kalendarz polski, ruski, żydowski ; wykaz alfabetyczny świętych i świąt ; kalendarz myśliwski i rybacki.
Pisma peryodyczne wychodzące w Krakowie, s 127.
Schematyzm Krakowa oraz spis alfabetyczny ulic miasta Krakowa i przedmieść, kronika żałobna, genealogia panującego domu ces. w Austryi, cennik jazdy doróżek, jazdy na kolejach żelaznych.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Keywords: Książki adresowe -- Polska -- Kraków -- 1900-1945 -- czasopisma; Kraków (Polska) -- 20 w. -- kalendarze -- czasopisma; Kalendarze -- Polska -- Kraków -- 20 w